ACTUALITAT

Comunicat de premsa: Conservació.cat insta al Govern a complir els compromisos en matèria de conservació de la natura a Catalunya i demana a totes les forces polítiques del Parlament que assumeixin plenament la seva responsabilitat (28/2/2017). Podeu descarregar-la aquí


Nota de premsa de la Plataforma per la Defensa del Patrimoni Natural de Catalunya, reclamant la incorporació del Fons per a la defensa del patrimoni natural en els Pressupostos de la Generalitat de 2017 (22/01/2017). Podeu descarregar-la aquí.

Nota de premsa de Conservació.cat: Els 5 arguments de CONSERVACIÓ.CAT pel manteniment i conservació de la biodiversitat i de la gran fauna del Pirineu (15/12/2016).
Posicionament del col·lectiu de professionals de la conservació de la natura en relació amb la darrera comunicació del sindicat Unió de Pagesos sobre la gestió de la gran fauna pirinenca. Podeu descarregar-la aquí.

Article a La Vanguardia “Catalunya necessita una agència per protegir la naturalesa?”
(9/8/2016)
La Vanguardia ens va entrevistar per valorar la proposta que com a col·lectiu hem fet al Govern de la Generalitat de crear una Agència del patrimoni natural o Agència de la Natura de Catalunya. Tres membres del col·lectiu varen exposar algunes idees essencials que fonamenten aquesta proposta.
Podeu llegir tot l’article en els següents enllaços 1 i 2

Conservació.cat inscrita en el Registre de grups d’interès de l’administració de la Generalitat i del sector públic (19/7/2016)

Podeu descarregar l’article en el següent enllaç.


Article de Conservació.cat “Reflexions sobre l’economia del Pirineu: complementarietat entre els sectors agropecuari i de la conservació de la gran fauna.”(1/7/2016)

Podeu descarregar l’article en el següent enllaç.


Nota de premsa de presentació de Conservació.cat (03/03/2015)
Podeu descarregar el comunicat de premsa de presentació de CONSERVACIÓ.CAT en el següent enllaç.

Nota de premsa de constitució de Conservació.cat (10/08/2015)

Podeu descarregar el comunicat de premsa de presentació de CONSERVACIÓ.CAT en el següent enllaç.
Anuncis